El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 20 de septiembre de 2024

La Diputació de Castelló patrocinarà un espectacle pirotècnic a Onda a l’octubre, en data i hora encara per determinar

20/08/2024 | 14:07 h
Comentarios
0

Onda clausurarà a l'octubre el cicle de cinc espectacles pirotècnics patrocinat per l'àrea de Cultura de la Diputació de Castelló. “Estem tancant els últims detalls per a revelar data i hora, però estem convençuts que també serà un èxit al qual convidem a tota la província”, ha manifestat el diputat provincial Alejandro Clausell Edo.

L'àrea de Cultura que dirigeix Clausell va iniciar el passat 22 de juliol la primera de les convocatòries a Santa Magdalena de Pulpis. Amb el bon fer de la pirotècnia Tomás, el públic va gaudir d'un espectacle singular que continua esta setmana en la zona nord de la província, segons destaca una nota del gabinet de comunicació de la Diputació.

Morella, en el marc del seu espectacular 55 Sexenni, i Catí han portagonitzat aquesta cita amb els espectacles pirotècnics diumenge 18 d'agost a les 14.30 hores. A Morella, l'encarregat de disparar va ser la firma Germans Caballer Pirotècnics mentre que a Catí l'exhibició va estar a càrrec de Pirotècnia Martí (a la foto d'arxiu de baix a les Alqueries, on va disparar l'any passat, en la qual apareix a la part dreta Alejandro Clausell, i també està la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina Mateu).

La programació que ha organitzat el departament de Cultura de la Diputació Provincial de Castelló convoca també al setembre les persones amants d'aquestes exhibicions a Segorbe. Serà el 8 de setembre, a les 13.30 hores, i serà a càrrec de la Pirotècnia Peñarroja.

El diputat provincial de Cultura ha posat en valor l'esforç i compromís amb la innovació i l'avantguarda d'estes empreses la labor de les quals “no deixa a ningú indiferent”. “Apostar i donar suport al seu treball, com fem en la Diputació de Castelló amb 5.000 euros destinats a cada espectacle, és una inversió directa a l'èxit del conjunt de la província. Perquè estes exhibicions no sols formen part de la nostra tradició i festa, són un motor econòmic en el qual treballen centenars de persones de Castelló. Un element més que dinamitza i genera riquesa a la nostra província”, ha conclòs Clausell, segons indica la nota del gabinet de comunicació de la institució provincial.

El 9 d'octubre de 2021, encara en els últims mesos de la pandèmia per la COVID, es van disparar focs artificials nocturns des del castell d'Onda, també amb el patrocini de la Diputació de Castelló.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.