El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 20 de septiembre de 2024

La Diputació de Castelló signa un conveni amb l’Ajuntament de Ribesalbes per a invertir 32.000 euros en la reforma de les antigues escoles, seu de la Unió Musical, l’SPAP i les associacions

17/08/2024 | 12:35 h
Comentarios
0

La Diputació Provincial de Castelló invertirà 32.000 euros a Ribesalbes per a millorar les condicions de la Unió Musical i el servei de promoció de l'autonomia personal (SPAP) que en l'actualitat ocupen l'immoble de les antigues escoles municipals, a més de les associacions. Es farà a través d'un conveni a signar per la presidenta Marta Barrachina Mateu i l'alcalde, José Medina Lozano (a la foto de baix al costat del nou secretari municipal).

L'acord “és una excel·lent notícia per al nostre poble”, tal com ha declarat Medina, “ja que es tracta d'una intervenció fonamental que no sols millorarà les condicions dels músics de la Unión Musical Santa Cecilia. També la dels nostres majors”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

El conveni “constata la sensibilitat” de la Diputació Provincial de Castelló “amb les necessitats dels nostres veïns”, explica l'alcalde. “Millorarem l'eficiència energètica, repararem portes i eliminarem l'enrajolat que està deteriorat en l'immoble”, afegeix la nota.

Tot això en un edifici, el de les antigues escoles municipals, que va quedar alliberat amb el trasllat de l'alumnat al nou col·legi i “que hem aprofitat per al desenrotllament de diferents servicis i prestacions municipals, com són la ludoteca, la Unión Musical Santa Cecilia i la unitat de respir”, en paraules de Medina.

En el cas de l'espai destinat als músics, es millorarà l'eficiència energètica en els sostres, es repararan portes i s'eliminaran sòcols. En l'àrea de l'SPAP s'actuarà també per a millorar la climatització en la zona de teulada.

 

Locals per a associacions

Finalment, el conveni que l'Ajuntament de Ribesalbes subscriu amb Diputació de Castelló també permetrà millorar les condicions dels espais destinats a associacions. “Volem que la inversió responga a les necessitats dels nostres veïns i permeta garantir el benestar i la qualitat de vida que mereixen. En això ens emprem cada dia”, ha declarat l'alcalde, segons transcriu la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.