El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 23 de octubre de 2024

Els candidats i les candidates a les primàries de Compromís es presenten a Onda aquest dilluns 26

21/01/2015 | 20:35 h
Comentarios
0

Aquest dilluns 26 de gener tindrà lloc a la Cerveseria Barley, al carrer Carta Pobla, 9 d’Onda, a les 19 hores, un acte on tota la gent que s’ha inscrit per a poder participar de les primàries de Compromís podrà conèixer les propostes dels candidats i les candidates que s’han presentat per a encapçalar i formar part de la llista a Les Corts per la circumscripció de Castelló.
“Des del col•lectiu de Compromís per Onda volem agrair a la gent que s’ha animat a formar part d’aquest exercici de democràcia i els animem a participar activament del canvi que tant el País Valencià com el poble d’Onda necessiten. També volem agrair a les candidates i els candidats per acceptar la invitació del nostre col•lectiu i per la seu disposició, i també, a la cerveseria Barley per deixar-nos el seu espai per a realitzar l’acte”, indica una nota d’aquesta coalició valencianista i progressista.
 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.