Suera Obert Museu (SOM) s’ha dedicat en abril a fer rosques de Pasqua
11/04/2014 | 08:09 h
L'edició d'abril de Suera Obert Museu (SOM), que atrau cada primer diumenge de mes un bon grapat de gent fin a aquest poble, s'ha dedicat a l'elaboració de rosques de Pasqua al forn i a visitar el taller i tenda d'artesania ceràmica Macián.
La visita ha acabat, com totos el mesos, a l'Ajuntament, on l'alcalde, José Pascual Martí Garcia, els ha explicat algunes fites del poble i els ha ensenyat tots els racons de la Casa de la Vila, fins al saló de plens.
Com a novetat, des d'aquest diumenge es pot gaudir, per tan sols 13 euros, del menú SOM preparat pel restaurant El Celler, reobert recentment i que té també terrassa a la plaça Major.
Suera també ha participat aquest cap de setmana amb el SOM a la fira Natural, que s'ha celebrat a La Pérgola de Castelló.