El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 16 de septiembre de 2024

Un año después El BLOC JOVE de Onda sigue reivindicando fuentes en la Avenida Sierra Espadán

27/04/2010 | 06:00 h
Comentarios
0

El passat mes de maig el BLOC JOVE va iniciar el procediment per a que s’instal·laren fonts d’aigua potable arreu de l’Avinguda Serra d’Espadà, freqüentada per nombroses persones que la recorren en bici o a peu. En aquell moment, vosaltres, els socialistes de la vila, no vau voler escoltar la nostra proposta i no ens vau proporcionar la raó per la qual no vau secundar-la. Al cap del temps, ho vam poder comprovar nosaltres mateixos: les eternes obres de l’avinguda.

Pacientment hem esperat dia rere dia la fi de les millores de la zona, que esperàvem coincidira amb la col·locació de les fonts. Després de posar pràcticament l’última pedra de l’obra, verifiquem que novament els socialistes heu mirat cap a un altre costat, desprestigiant i burlant-se de la proposta que, certament, afecta directament els esportistes de la localitat: les fonts continuen sense existir. Milers i milers d’euros (o potser milions?) destinats a la remodelació i encara cal que els vianants que per allà transcorren hagen de dur-se l’aigua de casa.

Volem que vos quede molt clar: no ho hem obidat. Els onders hem esperat un any sencer, i sembla ser que no heu tingut temps de col·locar algunes fonts. Teniu ben clar que durem l’assumpte on calga, de cap manera permetrem que vos burleu així dels esportistes de la localitat. No ens tremolarà la mà si cal elaborar una moció a l’ajuntament. Sembla increïble que calga arribar a estos extrems entre dos socis de govern, però vosaltres heu volgut que siga així.

BLOC JOVE d’ONDA

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.